Smarthotel Nezvalova Archa (Hotel)

Apartmánový smarthotel v centru Olomouce, který nabízí moderní způsob ubytování self-service. Nabízíme vám 37 útulných apartmánů s vlastní kuchyní, koupelnou i toaletou. Vybrat si můžete ze 4 typů pokojů: ECONOMY, STANDARD, DELUXE a SUPERIOR. S klíčem od pokoje si u nás nemusíte lámat hlavu. Zašleme vám jej v elektronické podobě do mobilu v den Vašeho příjezdu.

Naše unikátní prostory jsou navrženy tak, aby Vám posloužily jako plnohodnotná kancelář, místo pro setkání s přáteli i obchodními partnery, nebo jako alternativní školící místnost. Vysokorychlostní internet, dobrá káva, tiskárna, kopírka i dataprojektor, to vše je Vám plně k dispozici.

A jak je to u nás s jídlem? Samoobslužný koncept Nezvalovy Archy není jen o elektronickém klíči od vašeho pokoje, můžete se sami obsloužit i v plně vybavené kuchyni s jídelnou. V našich lednicích jsou pro Vás ve dne, v noci připraveny čerstvé regionální potraviny. Vše, co sníte a vypijete, namarkujete na dotykové obrazovce a zaplatíte kartou. Využít však můžete také kvalitní restaurace poblíž hotelu.

Nezvalova Archa je nejen SMARThotel ale také ARThotel. V Arše tak budete objevovat inspirující stopy poetického a výtvarného umění i na místech, kde je nebudete čekat. Významný otisk zde zanechal současný český výtvarník, malíř a fotograf Jiří David. Jeho řemeslný um najdete jak v exteriéru, tak v interiéru Nezvalovy Archy.